资讯

博主 |  美女 |  写真 |  欧美时尚 | 
首页  >  美容  >  资讯  【本文关键词: 面膜 排行榜

瑞典《Swedish Blond》杂志评选 得票最高面膜排行榜前十名

2017-08-09 10:34:46 来源:网络投稿

瑞典美女推荐的面膜,我信赖!

瑞典《Swedish Blond》杂志是瑞典美女的风向标,而乌克兰和瑞典还有南美被称为全球三大美女产地,瑞典的议会中,女议员的比例约占 40%,而瑞典妇女在社会活动中比男人更活跃,据统计,在瑞典的对外贸易活动,女人创造的价值占了近60%。瑞典、俄罗斯、韩国、中国是全球最爱用面膜的几个国家之一,所以现在中国女人也越来越漂亮了,最近杂志评选了全球得票最高的面膜排行榜前十名,我们一起来看看吧。


1 estée lauder intensivt reparation muskler mask

legenden om lokala mask, det sägs att denna typ av mask som innehåller små bruna flaskan. en halv flaska - mask.fenomen är så lyx, och även särskilt papper mask och en fantastisk känsla, tillämpas på ytan ser när yttre silver folie, medan det är hud vit film tyg, en sådan utformning är bättre att låsa mask tillåter essensen att infiltrera väsen, en snabbare ökning av huden, - snabb reparation och vatten effekter.

瑞典《Swedish Blond》杂志评选 得票最高面膜排行榜前十名

1 品牌密集修护肌透面膜

传说中的土豪面膜,据说这款面膜里面含有半瓶小棕瓶修护精粹的面膜。现象是如此的奢华,并且连面膜纸也是非凡的炫酷特别,敷在面上的时候,外层看到的银色箔膜,而贴合皮肤的那一面是白色膜布,这样的设计是为了更好的锁住面膜的精华,让精华更快的渗透生个肌肤底层,增加细胞的快速修复和补水效果。


2 lancome aqua mask

den här masken är en mask för att fukta vars huvudsakliga funktion är att snabbt fånga och behålla vattnet för hud, hud full av huden på grund av brist på vatten och torrt och fina linjer som också omedelbart förbättras.och den mask som lämpar sig för nästan alla hudtyper, torr hud ska förbättras.- hud saknar vatten efter användning kan visa den här masken bra vatten effekter.

瑞典《Swedish Blond》杂志评选 得票最高面膜排行榜前十名

2 兰蔻水凝保湿面膜

这款面膜是一款以保湿为主要功能的面膜,能够为肌肤及时捕捉并锁住水分,使肌肤充盈饱满,皮肤上因缺水而产生的干纹细纹也随即得到改善。并且这款补水面膜几乎适合于所有的肌肤类型,让干燥的肌肤得到改善。当然缺水性肌肤使用后更能显示出这款面膜良好的补水效果。


3 xuan av sniglar 

flera svenska supermodell frieda daniel. det som är mest älskade det naturliga snigel från kina. den naturliga snigel - mask, som kallas hud mjuk guld, med mycket goda fukt - roll för solbränd hud -, rynkor och reparation av finnar är väldigt populär roll i europa och i världen, som kan vara omfattande liten snigel jordbruk i henan - provinsen i kina vid gula floden och sniglar som är certifierad av hög renhet. den naturliga snigel - ian och frankrike, men också att sydkorea clarins för leverantörer av råvaror, den här masken i sverige nu har sålt över korea att ian.

瑞典《Swedish Blond》杂志评选 得票最高面膜排行榜前十名

3 宣致蜗牛面膜

瑞典名模弗丽达多次晒照片称最爱这款来自中国的天然蜗牛原液面膜,天然蜗牛原液被称为护肤软黄金,具有非常好的补水保湿修护作用,对于晒伤冻伤,肌肤衰老皱纹和痘痘都有非常好的修护作用,所以在欧美备受欢迎,目前全球可以大规模养殖蜗牛的场地很少,而中国河南黄河流域的蜗牛原液被全球认证为高纯度天然蜗牛原液,也是韩国品牌和法国品牌的原料供应商,现在这款面膜在瑞典的销量已经超过了韩国品牌。


4 snövit - mask

hennes produkter KOSE har varit kända för sina home star "snövit" tecken som är föremål för många bra människor.snövit - mask är reserverade för effektiv vita substans, och även med moisturizer fuktighetsbevarande, inte av en slump.den här masken ganska kompakt, men har inga klibbig.varje gång det ansiktet, hud kan känna mycket ljus, men också att stödja hennes vän är full av lovord.

瑞典《Swedish Blond》杂志评选 得票最高面膜排行榜前十名

4 雪肌精精华面膜

KOSE一直以美白产品出名,他们家的明星招牌「雪肌精」更是受到了无数人的喜爱。雪肌精精华面膜既保留了高效的美白成分,同时还加入了保湿成分,美白保湿两不误。这款面膜的质地很密实,但一点也不会黏腻。每次敷完面膜后,皮肤都可以感受到明显的亮泽,美白效果也让许多支持的网友是赞不绝口!


5 estée lauder särskilda springa två supraledande mask

det är första stycket kommer att importera mask "metall", en sammansättning och mask, som påstås vara en mask som innehåller en liten brun flaska koncentrat.eftersom det finns en särskild metall som omfattar också särskilda springa utanför, "mask" - supraledare som inte är för lång för att tillämpa traditionell mask till vatten sugs ut brister.och det är bra penetration, tillämpas det hud är full, genomskinligt.även om den här masken på det blir inte billigt, men människor har samma känsla av att det är ett verkligt värde.

瑞典《Swedish Blond》杂志评选 得票最高面膜排行榜前十名

5 品牌特润修护面膜

特润修护面膜不会像传统面膜因为敷太长导致水分都被吸走的缺点。而且它的渗透效果超好,敷完之后整个肌肤都很饱满、透亮。虽然说这款面膜的价格也不便宜,不过用完的人都有同样的感觉,那就是物超所值!


6 den vattenhalt, mask

den mask i mask för dessa produkter bör vara mycket billiga produkter som är hennes, hennes mask som bara innehåller mineralvatten i vatten och sp品牌 produkter på huden är bra - och vatten effekter.med ett tjockt lager i ansiktet, och efter en tid fann mask kommer att tas upp.kraven enligt instruktioner från den är efter en viss tid, men är i själva verket kan smeta över natten.den här masken för att mogna på huden, näring och vatten är inte tillräckligt för att göra detta avsnitt mer mask.

瑞典《Swedish Blond》杂志评选 得票最高面膜排行榜前十名

6 雅漾舒活保湿面膜

雅漾的补水面膜在面膜类产品中应该是非常物美价廉的,她的补水面膜是她家产品中含矿泉水量仅次与喷雾的产品,对皮肤有很好的舒缓和补水效果。涂厚厚的一层在脸上,过段时间就发现面膜会被吸收。按照说明是要求过一定时间洗掉的,但实际上是可以涂抹过夜的。 这款面膜着重补水,对于成熟皮肤,营养是不够的,此款更适于做舒缓面膜。


7 snp - bon 

- högt koncentrerad stamlösning huvudsakliga beståndsdel är fågelbo, betala effekt är mycket bra.mask är gjord av silke film som kan vara inlåst så mycket väsen och inte ner och deponeras efter 20 minuter är fortfarande fuktiga.det här är några manliga kolleger favorit!

瑞典《Swedish Blond》杂志评选 得票最高面膜排行榜前十名

7 SNP燕窝水库面膜

面膜主要成分就是高浓缩燕窝原液,补水功效很不错。面膜采用的是蚕丝膜,能够锁得住这么多的精华而不会滴下来,敷20分钟后都还是湿润润的!这款是很多男同事的最爱哦!


8 fruit vit lera mask

den mest representativa fruit, en mask, en massa människor något att rekommendera!precis när man använder något spännande.leran från svart på vitt, kommer att ta ut nålen efter rengöring, akne och hela ditt ansikte känns rent, och sen en till mask, huden är absolut vatten runt!

瑞典《Swedish Blond》杂志评选 得票最高面膜排行榜前十名

8 科颜氏 白泥面膜

科颜氏最具代表性的一款清洁面膜,很多达人有推荐哦!刚使用时略感刺激。白泥洗掉之后,黑头白头都会冒出来,用粉刺针清洁后整个脸都感觉清爽了,然后再来一个补水面膜,皮肤绝对水当当!


9 royal nektar.

kate var en mask med positiva effekter inte sa.- det viktigaste är gift med rynkor och kompakt, nya zeeland och naturlig gift hudirritation framställning av kollagen, till åtstramningar och smidig hud.förutom den här masken gift manuka är också den viktigaste ingrediensen.

瑞典《Swedish Blond》杂志评选 得票最高面膜排行榜前十名

9 Royal Nectar 蜂毒面膜

凯特王妃都在用的面膜,效果肯定没话说。这款蜂毒面膜主打的是抗皱和紧致,利用新西兰天然蜂毒刺激皮肤产生胶原蛋白,达到紧缩和平滑皮肤的效果。除了蜂毒,麦卢卡蜂蜜也是这款面膜的主要成分。


10 elizabeth arden fukt växter mask

en mask som skiljer sig från det allmänna mask, inte bara för hud - och vatten av hög kvalitet, också kan stärka huden resistens mot den yttre miljön, torr hud, för att lindra symtom på inflammation.samtidigt kan effektiva antioxidanter, lugna hud, hud på grund av brist på vatten - och känslig på grund av att stärka bräcklig hud försvar.

瑞典《Swedish Blond》杂志评选 得票最高面膜排行榜前十名

 

10 伊丽莎白.雅顿补水保湿植物面膜

这款补水面膜不同于一般的面膜,不但可以为肌肤补充优质的脂质与水份,还可以强化肌肤的对外界环境的抵抗力,舒缓肌肤干燥发炎的症状。同时还能有效的抗氧化,镇静肌肤,改善肌肤因缺水而造成的蜕皮和敏感,强化脆弱肌肤的防御力。


瑞典美女和乌克兰美女都是金发大白类型美女,也是各个国家最爱的美女,他们不仅仅是天生的漂亮,对于护肤他们也有自己的一套。

相关文章

推荐阅读

为你推荐

相关内容

看过本文的人还看过

猜你喜欢

prev next
Copyright © 2006-2016-春门网-All rights reserved. 豫ICP备14019947号-2